Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


21. maija dienas veiksmes akmens- SERDOLIKS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SERDOLIKS

DIENAS ENERĢIJAS var būt brīnišķīgas, tomēr daudzi sajutīs nogurumu un enerģijas trūkumu. Visi fiziskie darbi var nogurdināt.

Atpūtieties. Dienas vidus ir pats jūtīgākais. Padomājiet par diendusu- kā bērnībā. Visu darbus gan jau iedzīsiet pēc tam. SERDOLIKS atbaolstīs fiziski.

Vētrainais pavasara uzplaukums burtiski grūž visuma enerģijas dzīves ekstāzē. Bet jebkura ekstāze ir tuva nāvei, izejai kosmosā, transformācijai... Tāpēc sarīkojiet sev atpūtu un neko nedarīšanu vismaz dienas vidū.

Apzināšanās attiecībās var būt ieplānota. Bet SERDOLIKS palīdzēs iziet caur ērkšķainām atziņām un nesavainoties. Kontrolējiet šodien savas dzīves enerģijas. Krasi uzrāvieni nogurdina tāpat kā dziļi kritumi. Mīliet sevi!

Kopš vakardienas izplatījums maina enerģijas sadales principus. Daudzi noteikti jau sajutuši uzmācīgu apātiju un miegainību, kā arī smagumu ķermenī. Tas ir normāli, viss rit pēc plāna. Mēs kā nekā tomēr dzīvojam līdzi Zemes plūsmām 🙂.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva