Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


21.marta dienas akmens- PIROPS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- PIROPS

Dienas enerģijas turpina atjaunošanās procesus. Ja jums priekšā stāv nozīmīgi lēmumi- tas ir lieliski, tie gaidījuši tieši šādus spēkus. Daudziem pienācis patiesības mirklis!

Izplatījums apdāvina ar enerģiju. Šo enerģiju vēlams izmantot grūtākajiem darbiem. Šis spēks ir gudrs, plānveidīgs un aprēķinošs. Tas noskalo visus šķēršļus, kas gadās ceļā.

Iespējamas dažādas kaislīgas izpausmes, uzstājīga vēlme pēc mīlestības, nepieciešamība paust mīlestību un sajust tās fizisko spēku. Dariet visu kaislīgi.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva