Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


20.decembra dienas akmens- ČŪSKAKMENS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ČŪSKAKMENS

Dienas enerģijas var atklāt vājās vietas un slēptos šķēršļus. Šķēršļi var būt arī emociju un domu indes. Kļūs redzmas acīmredzamās domas un emocijas, kas traucē lietu virzību ceļā uz veiksmi. ČŪSKAKMENS palīdz pamanīt indi personīgajās domās un attiecībās.

Diena aicina uz odīgumu un patiesumu, asi parādot visas neatbilstības.

Rīt piedzims jauna Saule! Bet šodie ir iekšējā klusuma, emociju un domu attīrīšanās, kā arī samierināšanās ar sevi un apkārt esošo diena.

Diena var nebūt pārāk viegla. Nepavisam ne tāda, kādai jābūt, lai sajustu pirmssvētku sajūtu. Diena var būt skumju un spriedzes pilna.
Neaizmirstiet, ka ČŪSKAKMENS palīdz pārdzīvot šādus mirkļus, attīrot visu no negatīvā.
Mīlestības atdzimšana notiek attīrītā dzīves telpā.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva