Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


20.oktobra dienas akmens- SMARAGDS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SMARAGDS

Šodien var sākt enerģētiski mainīties pamatvērtību programma,

Tas nozīmē, ka jūsu dvēsele atbrīvojas no krāmiem un vecajiem rāmjiem. Notiek jūsu pašu kapitālais remonts. Taču vispirms no sirds ar blīkšķi un asarām, sajūsmu un zibeni aizies emociju līmenī piesaistītās lietiņas.

Uz planētas Zeme sācies kapitālais remonts. Visi sagatavošanās darbi beigušies, tagad jāķeras pie darba.

Elektromagnētiskās pārmaiņas skar arī radiāciju un gravitāciju, tāpēc sajūtas ķermenī var būt ļoti dīvainas. Tas ir kā personīgā ziemeļblāzma katra indivīda aurā, taču tā izvelk laukā pašas dziļākās enerģijas un programmas, maina vēsturi un hronikas, velkot līdzi citu cilvēku enerģijas un likteņus. Un kāds meklē sev jaunu vietu komfortam.

Taču domāju, ka noslēpties nevienam neizdosies.

Saskaņā ar Zemes attīstības plānu, egregors atbrīvo sāpju un ciešanu emocijas. Enerģijas paliek, bet sāpju nokrāsa aiziet. Tās ir emocijas. Kāds to intuitīvi jūt un cenšas sev pēc pieraduma atrast ciešanu emocijas, taču tagad tas ir sarežģītāk, jo vajadzīgas daudz spēcīgākas emocijas. Jaunā gaisma izceļ, ierobežo un iekapsulē tumsu. Raugieties zvaigznēs!

Tie, kam skumji un slikti- dodieties pie dabas, tā palīdz! Nogurstiet fiziski no slodzes svaigā gaisā.

Un nomieriniet savas emocijas ar SMARAGDU.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva