Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


Dienas akmens- FLUORĪTS. Prognoze un ieteikumi 20.janvārim

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un konkrētās Dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmen ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz tā attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Diena, kad ieejam jaunā dzīves telpā.

Dienas akmens: FLUORĪTS.

Iespējams, ka jūs plānosiet braucienus uz tālām zemēm... vai citām dimensijām. Bet varbūt gan vienu, gan otru. Noslēpties no steigas un kņadas vislabāk ir tieši citās dimensijās, t.i., fantāziju un ilūziju pasaulē. Tā var būt labākā atpūta dvēselei.

Šī diena aicina aizvērt vecās durvis un atvērt jaunas.

Vecās durvis gan var vērties ciet ar grūtībām. Atmiņu un pārdzīvojumu enerģija var prasīties pārceļot uz jauno dzīves telpu kopā ar jums. Ļoti iespējams, ka šodien pēkšņi uzpeldēs atmiņas par pagātni, par cilvēkiem, kuru vairs nav, par lietām, kuras patika, par bērnību un attiecībām ar vecākiem. Dzīves pieredzes filozofika translēs pagājušās dzīves kadrus.

Šāds kino var būt ļoti vērtīgs. Jūs satiksiet savu pagātnes stadiju enerģiju. Ieskatieties ciešāk, varbūt tieši šo enerģiju jāpaņem sev līdzi... vai arī atcerieties, izdzīvojiet to no jauna un atstājiet aiz vecajām durvīm. Iespējams, ka jūsu pagātnes atskaņas ir mājiens līdzīgas pieredzes izdzīvošanai jau šajā pavasarī. Pajautājiet to sev..

Šodien var sadzirdēt sava ķermeņa šūnu pieprasījumu par izdziedināšanos.

Ķermenis jums var pateikt priekšā sev labākās darbības. Neignorējiet ķermeņa pieprasījumus. Atsakieties šodien no diētām un ierobežojumiem. Palutiniet sevi. Un uzdāviniet sev kaut ko skaistu vienkārši tāpat, bez iemesla.

Ja sajutīsieties stāvam uz sliekšņa jaunu durvju priekšā, tad, pirms ieiet pa tām, vērtīgi būs izsacīt visas savas vēlmes un nodomus, izplānot savu nākotni aiz šīm durvīm. Ierobežojumi un attīrīšanās vērtīgi bija vakar, šodien gatavojieties dāsnai nākošā Kazas gada un februāra mēneša plūsmu uzņemšanai. Šim nolūkam atrodiet pārpilnības enerģiju sevī un paplašiniet to uz tuviniekiem. Smaids un mīlestība- tas ir tik vienkārši! Ikviena enerģija var izaugt no saulespuķes lieluma sēkliņas, kura jums jau ir. Tāpēc dāvinām no sirds un dāsni!

Visas kolektīvās darbības ir labas, ja cilvēki atrodas uz viena viļņa.

Dažādi domājošo kompānijā šodien būs grūti... vai arī jābūt absolūti vienaldzīgam, ļoti līdzsvarotam un harmoniskam cilvēkam. Ja par sevi neko tādu pateikt nevarat, tad ejiet tur, kur jūs pieņems tādu, kāds esat un nelīdīs jūsu dvēselē.

Purpura krāsas FLUORĪTS lodes formā palīdzēs piesaistīt pārpilnības enerģiju, pārcelt šo enerģiju nākotnē un ļaus vieglāk veidot jūsu dzīves ceļu.

Šodien varat novietot FLUORĪTU pie savas guļvietas, lai pievilinātu viedu sapni, pirms miega uzdot jautājumu un sapnī saņemt atbildi.

Vēlams arī ieprogrammēt kristālu nākotnei. Kā to pareizi izdarīt, uzzināsiet šodien nedaudz vēlāk. Sekojiet epadomi.lv- mēs jums pastāstīsim

Nepalaidiet garām šo maģisko Jauna mēness dienu! Izmantojiet to pilnībā!.



Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva