Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


19.aprīļa dienas veiksmes akmens- PRENĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- PRENĪTS

PRENĪTS šodien daudzus nomierinās un ieaijās pārliecībā par sevi un saviem spēkiem. Tas palīdzēs atrisināt daudzus uzdevumus bez steigas un bailēm izgāzties vai saņemt atteikumu.

Vēsture atkārtojas, taču kopā ar PRENĪTU tā tiek veidota citādāk un pārveidota labākā veidā. PRENĪTS pateiks priekšā, kāds bija iemesls pagātnes kļūdām, bailēm un nepārliecībai par sevi. Tagad visu var izdzīvot no jauna bez sveša viedokļa vērā ņemšanas.

Tas palīdz eksāmenu kārtošanā, projektu saskaņošanā, pasūtījumu saņemšanā, lēmumu pieņemšanā un spēku ekonomēšanā.

Šodien parādās vēlēšanās daudz ko izdarīt citādāk un veco saplānot pa jaunam. Cilvēki, kas atrodas jūsu tuvumā, šodien ir īpaši nozīmīgi. Izvairieties no čīkstētājiem un pesimistiem. Un izvairieties arī no pārēšanās, starp citu, PRENĪTS šajā ziņā ir labs palīgs, tāpēc droši novietojiet sev acu priekšā uz galda, kad dodaties ieturēt maltīti.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva