Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


19.novembra dienas akmens- PIRĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- PIRĪTS

Dienas enerģijas aicina uz aktivitāti. Var uznākt slinkums, kas traucēs pārpilnības izpausmēm. Sāciet darboties savas labsajūtas labā.

Rīcība gan jāpārdomā, jāsastāda plāns, lai nerīkotos svešās, bet savās interesēs.

Strīdi būs un arī kareivīgs noskaņojums neizpaliks, lai citu viedokļus pārvilktu savā pusē, Savervēt cilvēkus varbūt arī izdosies, taču uzspiest savu varu... Eh, tad vajag pacensties ar sakarīgu motivāciju un gudru pārliecināšanu.

Pārpilnība sevī- tas ir personīgais iekšējais spožums, sava miermīlīgā iekšējā sajūta. Pierādīt to nevienam nevajag.

PIRĪTS palīdzēs atbalstīt iekšējos spēkus un pašpietiekamību. Jāatgādina, ka PIRĪTU mēdz dēvēt arī par "muļķu zeltu". Nemāniet sevi un neuztveriet to kā īstu zeltu.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva