Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


18.novembra dienas akmens- OPĀLS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- OPĀLS

Dienas enerģijas miglainas, bez konkrētām aprisēm. Pārpilnības sajūta sevī var mirdzēt iekšējā gaismā, parādīties un tad atkal slēpties.

Šodien var uzpeldēt dienas gaismā vecās enerģijas. Kāds atcerēsies savas personīgās vēstures zvaigžņotos mirkļus, cits vēlreiz pārdzīvos skumjas un vilšanos. Katra atmiņa ir uzstādītā uz spontānu pagātnes emocionālo stāvokļu uzplaiksnījumu.

Eh, un arī uz priekšstatu par to, kā būtu jābūt. Tās var būt fantāzijas un sapņi vai bērnībā uzliktie rāmji un noteikumi. Te var rasties neatbilstība starp dažādiem cilvēkiem. Gaidas, kuras nevajadzētu uzkraut citiem cilvēkiem. Katra cilvēka personīgā patiesība var strīdēties ar masu patiesību. Īstenība var būt prom slīdoša.

Toties šodien nav grūti paust savu radošumu un talantus. Labi, ja jums blakus ir kāds, ko apskaut.

Latvijā svētki. Bet svētki- tas vienmēr ir labi! Turklāt salūts ļoti piestāv OPĀLA dzirkstīm. Ak, un arī prieka un sajūsmas asaras. Lai jums dvēseliski svētki, savu mīļo un tuvo cilvēku ieskauti.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva