Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


18.oktobra dienas akmens- AVANTURĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AVANTURĪNS

Vakardienas tendences turpinās, taču tām pievienojas vairāk humora un ticības lielu mērķu sasniegšanai. Ak, ja vēl izdotos atrast īstos kompanjonus.

Ceļabiedri uz daudzdimensiju ceļa var tikt rūpīgi atlasīti un pārbaudīti atkarībā no mērķu un ieceru lieluma. Gaidāmas pārmaiņas, pārbīdīšanas, pārbraukšanas un darba vietu sagatavošana jauniem projektiem, kas aizņems ne mazums laika.

Virzība idejās, risku iespējamība un gaidāmie rezultāti daudzus spārno un iedvesmo. Kāds ar to burtiski dzīvo, cits savukārt spiež uz vājajām vietām. Emocionālās vētras liecina par to, ka kaut kas nav izdarīts līdz galam, kas tagad jānostiprina.

Ir tendence neredzēt to, ko negribu redzēt. Bet vājie punkti palielina kopējo bildi. Esiet pateicīgi tiem, kas uz šiem punktiem uzspiež. AVANTURĪNS būs labs palīgs šodien. Kopā ar viņu vieglāk pārdzīvot patiesību un pieņemt realitāti.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva