Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


19.maija dienas veiksmes akmens- PĒRLES

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- PĒRLES

DIENAS ENERĢIJAS VAR IZPLŪST SKUMJĀS UN NOŽĒLĀ. Divas iepriekšējās dienas varēja enerģētiski celt, bet šodien viss nslīdējis horizontālā dzīves plaknē, lai caur radošumu iedzivinātu savu dzīves telpu.

Horizontālā attiecību plakne formē kopēju dzīves telpu ar radiem un tuviniekiem, taču nav teikts, ka visi kļūs par domubiedriem. Taču par slēgtu sabiedrību gan izdosies kļūt.

Atklātība attiecībās var ievainot un izraisīt strīdus. Sapratni var zaudēt dažādas paaudzes. Bet vai tas vajadzīgs? Atšķirīga pasaules auztvre var novest pie vēlmes manipulēt ar svešu viedokli. Galvu cita cilvēka virxienā ir grūti pagriezt, tai jābūt personīgai izvēlei un lēmumam.

Ja ar vecāko paaudzi ir grūtības, tad kopā ar mazākajiem var realizēt visus savus redzējumus. Varam piedzīvot vecmāmiņu un vectētiņu zvaigžņu stundu. Lai gan vēlme aizstāvēt var kļūt par ieslodzījumu.

Savukārt mīlestības enerģija var izplatīties un izpausties bez vārdiem. Bet rūpes vienmēr ir dāvana.

PĒRLES būs labs palīgs! 🙂.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva