Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


18.decembra dienas akmens- RUBĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- RUBĪNS

Vakardienas kaislības un alkas pēc baudas var pāraugt krietni atbildīgākā un rūpes izrādošā veidolā ar labdarībās pazīmēm. Karaliskas rūpes- tā ir katra dzīves dārgumu apzināšana.

Daudzi var atrasties vilinājumu priekšā, kaut kā gaidās, šaubās un gaidāmo notikumu mokās. Visdažādākie minējumi un gaidas kļuvušas par šī laika tradīciju. Daudziem pamirst sirds no ziņkāres, ko atnesīs gaidāmā gada sūtnis- labas vai sliktas ziņas. Bet rubīni ziņnesim jau sagatvoti patricībā par labām ziņām.

Izplatījumā turpina virmot arī noslēgtības un vientulības enerģijas. Ak, dažreiz pat ir vērtīgi pasēdēt vienatnē ar sevi, sajust šo izplatījumu un sevi.

Kā nekā Portāla laiks! Rubīns palīdzēs atrast ieeju tajā!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva