Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


17.novembra dienas akmens- AMMOLĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMMOLĪTS

Dienas enerģijas var turpināt riņķot jūsu tuvumā. Kāds centīsies savā un savas pārpilnības labā, mēģinot sakopot savus spēkus un talantus, cits tieksies pēc pārpilnības tuvākajā apkārtnē, tādējādi nostiprinot savu gaismu dzīves telpā.

AMMOLĪTS šodien palīdzēs visam notikt harmoniski un justies komfortabli. AMMOLĪTAM ir gan sievišķā, gan vīrišķā puse. Tāpēc harmonija jāievēro arī attiecībās ar pretējo dzimumu. Harmonisks līdzsvars ietekmē pārpilnību sevī.

Pārpilnība sevī- tas ir reāls dāsnums un spēja dāvāt sevi partnerim. Šodien daudziem kopā ar AMMOLĪTU personīgās attiecības būs interesantas un "garšīgas".

Ja jūs lemjat kādu naudisku projektu, ja jums ir ambiciozi mērķi, tad partnerattiecības ar AMMOLĪTU un pozitīvu iznākumu palīdzēs jūsu projektam veiksmīgi sasniegt mērķi.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva