Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


18.septembra dienas akmens- RUTILA KVARCS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- RUTILA KVARCS

Vakardienas tendences turpinās, bet kalnu kristāla enerģijas papildina rutila kvarcs. RUTILA KVARCS ar savām zelta stiegrām aicina labākā izplatījumā. Vēl nav redzams, kāds tas ir, taču noteikti labāks.

Sirds var ilgoties pēc maiguma un mīlestības, tāpēc partnera esamība blakus var tikt uztverta ar sajūsmu un visu ilgu piepildījumu. Tā ir siržu kopība jaunās Gaismas plūsmā. Tās ir daudz varenākas sajūtas un 5D sajūsma. Sākam pierast.

Kādam joprojām kaut kas sāp, ir diskomforta sajūta. Apstājieties un izbaudiet sajūtu vienkārši būt. Un labi, ja kāds ir blakus.

Laika audekls aicina jaunajā plūsmā. Ak, tā turpina skalot un atjaunot. Dabā šie procesi notiek vieglāk un maigāk. Te palīdz koki, akmeņi un smiltis, bet ūdens ar šļakatām met gaisā vasaras laikā iegūto dzīves enerģiju.

Pavadiet dienu aktīvi, tad arī atjaunošanās ķermenī notiks efektīvāk.

Šodien žilbinošās gaismas plūsmā RUTILA KVARCS var kļūt par zelta norādi personīgajām tālākajām rīcībām. Jautā RUTILA KVARCAM visu, ko vēlies zināt.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva