Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


18.maija dienas veiksmes akmens- KALNU KRISTĀLS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- KALNU KRISTĀLS

TURPINĀS VAKARDIENAS TENDENCES. Daudzi var aizlidot savu interešu sfērās un garīgos meklējumos. Savas individualitātes neklējumi caur atklātību attiecībās var notikt garīgajā sfērā.

Savas misijas meklējumi aicinās raudzīties vientulības un kalpošanas virzienā. Par kalpošanu padomājiet divreiz.
😉 . Bet misiju nolaidiet no debesīm uz zemes 😉 . Ak, šodien būs daudz jādomā par praktiskām lietām un labi sapņosies par labāku dzīvi visai cilvēcei. Bet cilvēce sākas no sevis 🙂 .

Sarīkojiet sev labāku dzīvi jau šodien! Ietērpeities vienkāršā laimes ietērpā un sāciet ar to dzīvot! Šis ietērps nenoveco un ir nenovalkājams.

KALNU KRISTĀLS glabā sevī laimes atmiņu priekš jums. Šodien tas var atgādināt, ka laimes izpausmes misija pieejama katram.

Kāds turpinās rāpties ārā no maldiem, sāpīgi reaģēs uz atklātību, jūtīgi ieskatīsies apkārtējos, meklējot enerģētiskās līdzības vai atšķirības. Taču tas viss jau ir kopā ar jums, ieskatieties un meklējiet sevī! Un netērējiet laiku iemeslu meklēšanai 🙂.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva