Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


16.decembra dienas akmens- SMARAGDS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SMARAGDS

Ļoti interesanta un notikumiem bagāta diena.

Valdnieka kroni var sajust uz galvas vai arī zem troņa, bet varas simboli vispār pazudīs apartamentos...
Emocionālās reakcijas uz visiem brīnumiem var būt savādi un pārsteidzoši mierīgi.

Portāla laiks šo dienu var apvīt ar miera un pamatīguma enerģiju. Sirsnība un pārliecība par savas iekšējās pasaules stabilitāti piešķirs pirmajai dienas pusei SMARAGDA krāsas. Tuvinieki var būt tālumā viens no otra, bet justies tā, it kā būtu blakus. Saskarsme notiks caur sirdīm.

Mans nams- mana pils. Ak, un lai tas valdnieka kronis mētājas zem troņa, bet varas simboli atpūšas! Rīt, viss būs rīt!

Taču rītdiena pienāks jau šovakar. Pēc zaļā atslābuma var sajusties kā griežoties dejā. Sava izplatījuma un mīļāko cilvēku ielenkuma dejā. Jauki, ja pavilksieties uz vizuālām baudām. Kaut gan arī citas baudas netiek atceltas.

Vakara pastaiga pa svētku gaidās un gaismās greznoto pilsētu palīdzēs sagatavoties rītdienai. Ir laiks meklēt savu kroni. Portāla laiks pastāstīs Dvēseles pasaku. Bet SMARAGDS palīdzēs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva