Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


16.novembra dienas akmens- AMETISTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMETISTS

Dienas enerģijas pārbaudīs ticību un uzticēšanos sev.

Šis apstāklis dod iespēju daudziem sajust uz galvas diadēmu. Ticības un Gudrības diadēmu. Kā katrs no mums tiek galā ar jauno plūsmu? Vai ticam dievišķajai pārpilnībai?

Pārpilnības sajūta sevī pieprasa ticības un uzticēšanās stiprināšanu. Ak, daudziem var mazināties ticība savām spējām un talantiem. Iespējams, kāds pasmējies par jūsu stāstīto. Bet varbūt sīkas neveiksmes likušas šaubīties par savām iespējām.

Stipriniet ticību savai pārpilnībai ar AMETISTU. Šķeliet ar tā violetajiem stariem visas šaubas, uzticieties sev, atbalstiet sevi. AMETISTS palīdzēs tiem, kas pats jau mēģina spert soli pretī sev, kas vēlas vairot ticību un pārliecību par saviem spēkiem. Dariet šodien visu ar ticību un AMETISTU! Kopā ar to iespējams visu prātīgi izanalizēt un izvairīties no pašapmāna ceļā uz pašpietiekamību.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva