Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


16.janvāra dienas akmens- AVANTURĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AVANTURĪNS

Dienas enerģijas var izsist no pierastā līdzsvara jau no paša rīta. Daudzas pierastas lietas šodien var tracināt, bet globālas skumjas var traucēt raudzīties uz lietām ar humoru.

Šodien būs daudz nopietnu un saspringtu cilvēku. Arī jaunumi darbā var nepriecēt, bet ierobežot un likt būt vēl disciplinētākiem.

Un arī tas nozīmē attiecību atjaunošanos, tikai šoreiz tās ir darījumu attiecības.

AVANTURĪNS palīdzēs neiekrist panikā un pašpārmetumos. Tas uzturēs mūsos humora dzirksti un domu, ka ne tas vien pārdzīvots, pārdzīvosim arī šo. Ak, toties viss varēs atjaunoties.

Attiecību atjaunošanās dos iespēju visam gadam. Uzliekam sejai smaidus un ejam apburt gadu.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva