Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


15.novembra dienas akmens- CITRĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- CITRĪNS

Diena var atraisīt samezglojumus, kuri radušies pirms tam un radījuši spriedzi. Kļūs vieglāk. Kaut kas kārtējo reizi izkustēsies no vietas.

Pārpilnības sajūta sevī- tā ir iespēja pasmieties par sevi un savām sajūtām. Tāpēc, ja jūsu lidmašīna paceļas bez jums, izpletiet spārnus un mēģiniet to noķert. Būs jautri! Un tas ir izaicinājums jūsu iespējām.

Šodien var reāli sajust enerģijas uzlādi caur darījuma piedāvājumiem un atvērtām durvīm jūsu priekšā, caur draudzīgu atbalstu un atzinību. Jūs esat vajadzīgi!

Jūsu pārpilnības sajūta kļuvusi spēcīga, tā rullē. Tāpēc Visumam radies pieprasījums pēc jums. Un te nu ir laiks jūsu iznācienam. Jauna spēle daudz plašākā pārpilnības plūdumā sākusies.

CITRĪNS iedvesmos, apbalvos un uzlabos noskaņojumu.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva