Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


15.marta dienas akmens- ČŪSKAKMENS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ČŪSKAKMENS

Realitāte un vēlmes var ļoti, ļoti izlādēties. Mēs vienmēr gaidām to labāko, taču darām to pa vecam- tā, kā esam pieraduši kopš bērnības. Un aizmirstam, ka esam pārcēlušies daudzdimensiju realitātē, kur vecie paradumi nedarbojas.

Šodien ir iespēja apglabāt vecos paradumus. Lai tas notiktu, vispims viss jāatlaiž un jāpiedod.

Jautājums tikai viens- salabot vai izmest? Un te nu tas viss atduras pret vērtībām. Šobrīd viss tik ātri mainās, ka esam jau pieraduši izmest. Tāpēc mums paliek tikai pats vērtīgākais, ko izmest nedrīkst. Diena to parādīs kārtējo reizi. Dzīve vienkāršākajā tās variantā. Ceļosim caur to bez liekas bagāžas.

ČŪSKAKMENS mums palīdzēs šajā ceļojumā. Tas, kas reiz bijis labs, tagad var kļūt par lielu mīnusu tikai tāpēc, ka ir novecojis.

Smaidiet! Dzīve turpinās jaunā izplatījumā.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva