Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


14.marta dienas akmens- MALAHĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- MALAHĪTS

MALAHĪTS IDEĀLI PIEMĒROTS ŠODIENAI, ja jūtat, ka jūs nesaprot un ja mokaties ar šaubām, izmisumu vai esat satraukti. Daudziem nervi šodien būs ļoti jūtīgi. taču būs arī tādi, kam nekādas vētras netraucēs.

Tomēr jāņem vērā, ka mēs visi atrodamies savstarpējā mijiedarbībā, tāpēc notikt var jebkas. Kaut arī katra cilvēka mentālais plāns atrodas uz sava viļņa, taču oponents to var nesajust.

Malahīts piemērots nervu sistēmai, jo šodien noteikti tiks pārbaudīta jūsu izturība un pacietība. Domājiet par to, ka mīlat sevi un dzīvi.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva