Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


13.decembra dienas akmens- ROZĀ KVARCS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ROZĀ KVARCS

ROZĀ KVARCS visu uztver ar lielu maigumu.

Dienas enerģijas ļoti sabiedriskas un komunikablas. Būs daudz kontaktēšanās ar dažādiem cilvēkiem un dažādām paaudzēm. Arī interešu loks būs plašs. Šodien var iegūt labu uzrāvienu nākotnei. Meklējiet labas kompānijas, lai iegūtu pareizo motivāciju.

Vēlme kontaktēties var samierināt oponentus, pacelties augstāk par domstarpībām. Aiz strīdīgiem sīkumiem var pamanīt lielu cilvēku labvēlības enerģiju., bet aiz aizvainojošiem vārdiem- skumjas un ilgas pēc mīlestības. Ilgas pēc mīlestības cilvēki mēdz izrādīt dažādos veidos, un reizēm tie nav pārāk labi un skaisti. Šodien mēs visu sapratīsim un piedosim.

Dažu cilvēku pozitīvisma plašums var kļūt par piemēru mierīgām un draudzīgām iniciatīvām.

Portāla laiks var apdāvināt ar dažādiem pārsteigumiem. Bet paaudžu spēka nodošana izpaudīsies vienkāršās uzmanības un klātbūtnes zīmēs. ROZĀ KVARCA enerģija aicina dāvāt labvēlību un būt pateicīgiem.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva