Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


14.oktobra dienas akmens- MORIONS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- MORIONS

Aktīva diena! Daļu enerģijas nāksies izlaist kā ūdeni no vannas, lai tā nespiestu. Ja sajutāt enerģijas spiedienu, tas nozīmē, ka tuvojas depresija un satraukums, atrodiet veidu, kā atbrīvoties no šādas enerģijas. Izlaidiet to caur ķermeni un dariet to tā, lai nebūtu bīstami apkārtējiem. Derēs sports, fiziska slodze, skriešana. Negaidiet, kamēr enerģija pati atradīs izeju un sāks dzirksteļot.

Tādu nemierīgu cilvēku šodien būs daudz. Ak, ne visi tiks galā, tāpēc drošāk savā tuvumā turēt MORIONU. Tas palīdzēs nostiprināt saikni ar zemapziņu un saprast sevi.

Dariet apzināti labus darbus, tad jūs savu enerģiju pacelsiet augstumos un tā vienkārši aizies zemē caur jūsu kāju pieskārienu tai.

Neapmierinātības sajūta var radīt aktivitātes un iekšēju skumju enerģiju.

Laime un patiesība var izrādīties cieši saistītas viena ar otru. Šodien necentieties starp tām novilkt robežu. Padomājiet par to rīt vai pēc dažām dienām.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva