Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


13.oktobra dienas akmens- OPĀLS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- OPĀLS

Dienas enerģijas var iesviest jūtu un emociju okeānā. Disciplinēt sevi būs ļoti grūti. Toties stāstīt pasakas- viegli. Bērniem patiks; sievām un vīriem gan ne visai. Šodien ļoti viegli būs maldināt citus, slēpjoties aiz skaistiem vārdiem un projektiem.

Viegli arī ļauties pašapmānam un cerēt uz debess mannu. Laime, ka daudziem intuīcija stādās pastiprināti, tāpēc meli tiks ātri atklāti. Patiesība un laime var nākt caur strīdiem un emocionālām izpausmēm. Turklāt pārliecinoša būs abu pušu patiesība.

Un tajā visā klātesošs ir opāla kaislību skaistums! Jo tuvāks jūsu sirdij cilvēks, jo košākas kaislības.

Ikviens sīkums tiek dziļi un sāpīgi pārdzīvots, tajā pat laikā lielas lietas var palikt nepamanītas. Varbūt tā arī labāk.
OPĀLS palīdzēs noskaņoties uz pareizajām enerģijām, lai galīgi nepazustu izplatījuma patiesībā.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva