Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


12.maija dienas veiksmes akmens- KALCEDONS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- KALCEDONS

Kopā ar KALCEDONU dienai plašas iespējas un dažādība. Vakardienas emocijas izplatās pa horizontāli. Katram apkārt izveidojas un iezemējas tāds kā jaunu emociju vilnis. Tāpēc daudzi dalīsies ar savu viedokli, arī mēģinās to uzspiest citiem, taču jums tas obligāti nav jāpieņem. Un arī savs viedoklis nav jāuzspiež citiem.😉

Taču jaunas idejas galvā būs daudziem un pašiem tās ļoti patiks. Turklāt, ja sāksiet tās pielietot dzīvē, idejas iedzīvosies un paliks uz ilgāku laiku.

Gara inspekcija šodien var aicināt uz visu raudzīties ar humoru. Arī atrisināt visas dienas situācijas ar humora palīdzību būs vieglāk. KALCEDONS pārliecinoši iezemēs gara dāvanas un palīdzēs tās pielietot reālos darbos. Uz KALCEDONA veidojas kalnu kristāla gabaliņi, tāpēc tas ir visu skaisto ieceru un darbu pamats un atbalsts.

Nedēļa tuvojas nobeigumam. Paldies, ka bijāt kopā ar mani!😉

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva