Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


12.marta dienas akmens- ONIKSS

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ONIKSS

Ļoti ikdienišķa diena, kurā jāveic ģimenes pienākumi. Var rasties vēlme pēc perfekcionisma. Bet citus piemeklēs birokrātisma jūtas.

Enerģijas pilnas, kā tas arī polnmēness laikā notiek. Lai atbilstu pilnmēness laikam, parādiet savas labākās un pilnīgākās domas, jūtas un darbus.

Nedēļa noslēdzas un jāizdara kopsavilkums. Fokuss jāizdara uz ģimeni: vairāk jāatbalsta vienam otru un jāizrāda sapratne.

ONIKSS palīdzēs nostiprināt iegūto pārmaiņu rezultātus. Tāpēc dariet šodien kaut ko labu un paliekošu.

Ja jūtaties pavisam nelāgi, pievienojiet tirkīzam obsidiānu.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva