Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


11.novembra dienas akmens- DJUMORTERĪTS

Redakcija
Redakcija

11.novembra dienas akmens- DJUMORTERĪTS
Djumorterīts

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DJUMORTERĪTS

Dienai būs gan provokācijas, gan izaicinājumi.

Var rasties šaubas par saviem spēkiem, talantiem, iespējām un atbalstu no citu cilvēku puses. Kāds sāks sevi žēlot. Eh! Katram vilnim ir arī atvilnis. Un šis atvilnis atbrīvo vietu iekšējam tukšumam un sevis sajušanai konkrētā mirklī. Bet pēc tam nāk atjaunošanās un radošums.

Atvilnis atkailina visus maldus un ilūzijas, parāda pašas dzīles un to, kas tur vēl guļ. Gaismas veltes spēj izgaismot dzīles. Savukārt DJUMORTERĪTS savāc kopā bailes un maldus, atkarības un pieķeršanās.

Iesaku jau laikus dienu ņemt savos grožos un meistarīgi vadīt. Vislabākais nodoties radošumam. Lai šis radošums ir jau sākumā attīrīts ar DJUMORTERĪTU.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva