Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


11.aprīļa dienas veiksmes akmens- ROZĀ KVARCS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- ROZĀ KVARCS

Jau otro dienu tādas rozīgas enerģijas. Visums uzstājīgi atgādina par mieru un piedošanu, par draudzīgām attiecībām. Tāpēc karojošām pusēm mīdīšanās uz vietas nāks tikai par labu. Ha, katrs maršē savā dzīves telpā.

Tomēr pilnmēness uzvirmo kaislības un mēģina steidzināt. Šajā laikā vēlams atrast savu vietu un saprast, no kā labāk atteikties.

Daudzas attiecības prasīsies pēc atjaunošanās, attīrīšanās, izskaidrošanās, piedošanas. Taču daudziem dvēselē trūks ROZĀ KVARCA enerģijas, lai piedotu, pateiktos un pieņemtu... vai arī mīlestības pret sevi dēļ atteiktos uz visiem laikiem.

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva