Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


11.marta dienas akmens- TIRKĪZS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- TIRKĪZS

Jau no paša rīta vae fokusēties uz ģimeni. Kāds noteikti visu gribēs salikt pa plauktiņiem, cits vēlēsies paslaistīties.

Tomēr kārtība izplatījumā nepieiešama. Pavasara kārtība. Daudz kas jāsaved kārtībā, jāsadala pienākumi un jāseko disciplīnai. Jāveic savu vērtību revīzija. Jāsajūt sevi pamatīgi un līdz galam.

Var pieņemt atjaunojošu savas ģimenes rīcības plānu un noteikt ekonomiskās iniciatīvas. Tāpat izdosies iegādāties kaut ko pamatīgu un ilgvērtīgu.

Tuvojas pilnmēness un sāk parādīties emocijas. Izplatījumā jūtamas dāsnumaun vēlīguma jūtas. TIRKĪZS palīdzēs noturēt ģimenē pārpilnību un neiegrimt emocionālos strīdos.

Ja jūtaties pavisam nelāgi, pievienojiet tirkīzam obsidiānu.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva