Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


10.decembra dienas akmens- AMAZONĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AMAZONĪTS

Diena var izrādīties nebūt ne brīvdienai atbilstoša, bet ļoti aktīva. Un nav svarīgi, kādā teritorijā notiek aktivitāte- arī mājās var noslīkt darbos.

Rīts var būt stresains un strīdīgs. Pierādīt, ka jūsu plāni izejamai dienai ir labāki par brīvdienu, ka atpūsties ir kaitīgi un darbi jāpadara ātri un visiem kopā, var nākties ne vienu vien reizi.

AMAZONĪTS palīdzēs ieskatīties partnerim acīs godīgi un drosmīgi... mierīgi piedāvāt savus plānus šodienai, draudzīgi izsvītrot no plāniem steigu, ieviest samierinošu taktiku un diplomātiju. Turklāt to visu nostiprināt ar maigu skūpstu... kaut gan kā nu kuram tas izdosies.

Bet vakars var kļūt par svētkiem vēderam sveču gaismā un mūzikas pavadījumā. Šodien baudījums jāsaņem visām ķermeņa daļām. Pastāv iespēja, ka caur maņu orgāniem var uzplaiksnīt pagātnes atmiņas un dvēselē notiks atjaunošanās un atdzimšana. Neatsakiet sev klasiskus priekus, siltus vārdus un skaistus sīkumus. Un dariet to noteikti kopā ar AMAZONĪTU!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva