Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


10.novembra dienas akmens- DIMANTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DIMANTS

Vakardiena atbrīvojusi vietu gaismai. Gaismas plūsmas sinhronizācija virzās uz priekšu. Šodien spēsim sajust laika maiņu. Laiks dzīvo citādāk. Bet dimanta gaisma zīmē visuma daudzdimensiju ornamentus.

Dimantam vienmēr ir iespēja kļūt par briljantu un 'tapt nemirstīgam, zaudējot tā dēļ daļu no sevis. Gaismas veltes atnesušas jaunu briljantu iespēju plūsmu.

Dienas dimanta enerģijas nesīs aktivitāti un kustību. Un man rādās, ka nākošais gads jau atsūtījis savus sūtņus sveikt gaismas veltes dimanta plūsmās.

Daba mūs lutina ar baltumu un sniegu! Vakaru var pavadīt dzīvās uguns tuvumā. Izsakiet tās klātbūtnē savus nodomus, atveriet savu nākotnes izplatījumu.

Diamnta gaisma atnākusi. Un katrs to sevī mēģinās noturēt, kā nu mācēs. Ar to arī apsveicu! Mēs visi esam ceļotāji laikā. Mēs visi aiz sevis atstājam briljanta gaismu! Un mēs visi mirdzam!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva