Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


9.oktobra dienas akmens- GAGĀTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- GAGĀTS

Pašierobežojumu spēks personīgajai transformācijai var aizsķērsot visas vakardienas citrīna iestrādes un sasniegumus. Attiecībās var pretstatīt sevi kādam vienam vai visiem pārējiem. Ģimenes jūtu atsalums var ietekmēt attiecību līmeņus ar radiniekiem.

Man ir aizdomas, ka miermīlīgās attiecībās, kur nav vēlēšanās valdīt pār partneri, diena var paiet dažādās istabās. Katram ir tiesības uz vientulību. Un diena paies klusi. Tā ir vienkārši iespēja sadzirdēt sevi un savas domas.

Ja jūsu ģimenē tā nav pieņemts, nav iespējas pabūt vienatnē ar sevi, tad var sanākt tāda saspringta diena, kad tiek glaudīts "pret spalvu". Tad labākais variants ir mājas uzkopšana vai kopīgās dzīves teritorijas labiekārtošana.
GAGĀTS palīdzēs! Un nebēdājiet par nenotikušo vienatni.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva