Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


9.februāra dienas akmens- RUBĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- RUBĪNS

Dienas enerģijas aicina būt aktīviem, radīt kaut ko svarīgu, būtisku un nozīmīgu.Labi būtu sajust savas personības emocionālo spēku, savu varu pār dzīvi un darbiem.

Emocionālā atjaunošanās veicina personīgās varas pārrakstīšanu, bet RUBĪNS palīdz to nofiksēt.

Saulainās ziemas dienas visus uzlādējušas ar gaismu, piešķīrušas darbīgumu un atgādinājušas par tuvojošos pavasari. Ak, un arī atmagnitizējušas vecos emocionālos pārdzīvojumus. Ap sirdi kļuvis vieglāk, trauksme izzudusi un tās vietā stājusies drosme.

Viegli parakstās svarīgi papīri un slēdzas jauni līgumi, finanses nebiedē un tiek solīti dāsni bonusi. Daudz ko gribas izdarīt, savest kārtībā un uzņemties atbildību. Emocionālā atjaunošanās skārusi arī lietišķo sfēru.

Attiecībās būs vairāk prieka, tomēr arī trauksmes par savu varu būs vairāk. RUBĪNS aicina vienam otru atbalstīt.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva