Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


8.decembra dienas akmens- SEPTARIJA

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SEPTARIJA

Dienas enerģijas var aicināt izdziedēt savas vakardienas emocionālās svārstības. Vai arī lūgt piedošanu un nogludināt attiecību asos stūrus. Tai skaitā pašam ar sevi.

Šodien var mēģināt atgūt to, kas vakar palaists garām emocionālās nesavāktības dēļ. Šodien viegli sākt jaunu dzīvi, veikt atjaunojumus gan savā iekšienē un arī ārpusē. Dienas enerģijas var atklāt jaunus talantus ne tikai sevī, bet arī apkārtējos cilvēkos. Priecājieties par to!

Daudziem būs iespēja kaut kādus nopelnus pārvērst naudas izteiksmē.

Pēdējo dienu darījumu aktivitāte atalgos.

Šodien kļūsim pārliecinātāki.

Mīlas lietās kļūsim dāsnāki. Bet vakarā ejiet cilvēkos. SEPTARIJA būs labs palīgs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva