Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


7.decembra dienas akmens- AKVAMARĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AKVAMARĪNS

Dienas enerģijas emocionāli un lietišķi svārstīgas. Kaut kas noslīks emocijās uz visiem laikiem, bet kaut kas cits uzpeldēs un pārsteigs. Jebkurā gadījumā AKVAMARĪNS vairos mieru un pārliecību par to, ka kaut kur ir krasts, pie kura piestāt.

Un šai krastā var bezgalīgi apskatīt no jūras izskalotās lietas, mēģinot tās pielāgot tagadējai dzīvei un doties aizmirstās sajūtās un atmiņās.

Kādu vilks uz tālāko krasta stūri. Gaidāmas jaukas sarunas ar pasakaini vilinošu avantūras sajūtu. Taču te ir arī iespēja iekļūt svešā laivā un svešā scenārijā.

Jūtas var jaukties ar lietišķiem darījumiem, bet dienesta intrigas piešķirs notikumiem dzīvīgumu. Neizturieties pret to isu nopietni, šī nav īstā dzīve, bet sižets no kāda kino. Tomēr vilinājumi būs. Ja pārkāpsiet savus principus intereses pēc, vēlāk nāksies nožēlot.

Lietišķā un darījumu aktivitāte arī pakļauta emocijām. AKVAMARĪNS palīdzēs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva