Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


6.oktobra dienas akmens- KALCEDONS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- KALCEDONS

Ah un oh! Tiem, kas krīt no attiecību līmeņa lejā, vajadzīgs izpletnis! Un arī žēlsirdība! Šodien varam izmest daudz ko no tā, kas mūs nospiedis, mulsinājis un paņēmis spēkus. Pēc tam kļūs vieglāk. Un arī attiecību līmeņi saruks. Nospiež arī attiecību bagāža. Ceļš būs vieglāks ar mazāku bagāžu.

Drosmīgi nosakiet attiecību līmeņus. Tas attiecas arī uz attiecībām ar darbiem. Nodaliet no sevis lieko, atbrīvojiet vietu un enerģiju. Visā vajadzīga vienkāršība! Arī attiecībās. Atbrīvotā enerģija var pārsteigt. Iespējams, ka to vajadzēs pārstrādāt līdz citam- "lietojamam" līmenim.

Šodien var sajust attiecību patiesumu un būtību. Attiecības, kas neiedvesmo, ir norakstītas. Un jums kļūs skaidrs, kad tās izbeigt.

KALCEDONS sniegs atbalstu šai dienai.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva