Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


6.marta dienas akmens- AHĀTA PLĀKSNĪTE

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AHĀTA PLĀKSNĪTE

Dienas enerģijas var apdāvināt ar dažādu emociju salūtu. Salūts, protams, vienmēr ir skaists, tomēr tas nemēdz būt bez dārdiem un dūmiem. Un parasti to jūt tie, kas atrodas mums vistuvāk.

AHĀTA PLĀKSNĪTE palīdzēs nomierināt emociju uzplaiksnījumus. Paskatieties caur to debesīs un ieelpojoet tās rakstu rakstus ar pilnu krūti, bet pēc tam pielieciet plāksnīti pie tās vietas, kur jums sāp. Parasti vislielākās sāpes mājo tur, ku tiek apslāpētas emocijas.

Šodien vīrieši un sievietes var nesaprast viens otru. Tāpēc nemēģiniet pierādīt savu taisnību. Fokusējieties uz ģimeni kopumā, nevis uz katru atsevišķi. Domājiet par to, kas ir jūsu ģimenes spēks, kopīgā esības ideja un galvenā vērtība.

Fokusēšanās uz ģimeni palīdzēs labāk saprast vienam otru un saprast, cik otrs ir brīnišķīgs.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva