Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


6.februāra dienas akmens- FLUORĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- FLUORĪTS

Šodien gaidāmas intelektuāla rakstura tikšanās un sarunas, kas atspoguļos personīgo erudīciju. Praktiska nozīme, kas noderētu konkrētai lietai vai darbam, nebūs milzīga, taču palīdzēs pašcieņas celšanai. Sarunu biedri atbalstīs un paslavēs.

Diena var likt pamatus jaunām idejām, pieprasīt jaunas pieredzes, piedāvāt eksperimentus. Te būs svarīga sapratne, līdzcietība un uzmanība, citādi var notikt sazin kas...

Emocionālā atjaunošanās kopā ar fluorītu neļaus garlaikoties, notīrot veco atmiņu un atjaunojot to ar jauniem emocionāliem pārdzīvojumiem.

FLUORĪTS izdaiļos domubiedru, senu draugu un iemīlējušos tikšanās ar jauniem jūtu eksperimentiem.

Par emocionālā fona atjaunošanās katalizatoru var kļūt došanās uz kino vai kādi zinātniska rakstura pasākumi. Tur varēsiet atrast sev kādu labu padomu, galvenais- klausīties un sadzirdēt.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva