Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


5.novembra dienas akmens- SNIEGA OBSIDIĀNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SNIEGA OBSIDIĀNS

Diena var būt ļoti radoša. Blakus kopīgajiem ģimenes plāniem var dzīvot arī savi personīgie.

Personīgās enerģijas vienotais lauks var iedarbināt daudzas paralēles, taču tās visas iegrims savu individuālo interešu saglabāšanā.

Vienatnes sajūta var turpināties, bet gaismas manifestācija notiks izolētā sava lauka teritorijā. Iekšējais izrāviens uz saviem mērķiem šodien jānostiprina ar konkrētām darbībām, jāsāk rīkoties.

Pārmaiņas atnākušas. Pagaidām daudzi tās pārskata paši saviem spēkiem. Taču drīz sāksim dalīties ar citiem savos jaunajos stratēģiskajos plānos. Bet pārmaiņu stīga iestiepjas arī nākošajā gadā.

Liela iespēja pagājušo enerģiju un pieredzes uzjundījumam. Ieskatīsimies savos enerģētiskajos krājumos un izmetīsim krāmus. Kā nekā pārmaiņas!

SNIEGA OBSIDIĀNS palīdzēs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva