Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


5.oktobra dienas akmens- SAFĪRS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SAFĪRS

Dienas enerģijas var būt kā krāšņs gudrības un lietišķuma puķu oušķis vai... nepeiejamības un baiļu kaktuss.
Iespējamas gaidas un vilšanās.

Emocijas turpina virmot un čukstēt priekšā provokācijas. Bet visuma enerģijas var pastiprināt jebkuru izpausmi. Tāpat šodien iespējamas dažādas kaislības. Veiksmīgi var būt ambiciozi centieni, izmantojiet to!

SAFĪRS ir augstākās gudrības akmens. Tāpēc visos šīs dienas darbos un lēmumos pārbaudiet sevi ar to. SAFĪRS palīdzēs atvēsināt manipulatoru degsmi. Un nepūlieties kaut ko darīt tikai savā labā, izdevīgumam jābūt abpusējam.

Nepieķerieties citu spriedelējumiem par svešām lietām. Vērtīgķ dienas enerģijas koncentrēt uz savu attīstību un citu ieguvumiem no tā.

Ar SAFĪRU attiecību līmeņi var būtiski mainīties. Pat viens gudrs cilvēks var celt attiecību līmeni visā kolektīā.
Liktenīgu lēmumus ģimenē pieņemiet kopīgi, ņemot vērā visu ģimenes locekļu intereses. Tas ir nākotnes labā!

Diena no Zemes dzīves telpas var piedāvāt jums oficiālu personu viedos lēmumus. Viņiem ir laba iespēja šos lēmumus pieņemt.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva