Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


5.aprīļa dienas akmens- PIRĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- PIRĪTS

Enerģijas var būt spožas un vilinošas, taču tās ir mānīgas. Ir viegli pieņemt niekus kā kaut ko vērtīgu. Tāpat arī viegli padoties kārdinājumiem un vieglas peļņas solījumiem. Neaizmirstiet- ne viss ir zelts, kas spīd!

Taču arī spozmes uzplaiksnījumi reizēm var noderēt- tie var norādīt virzienu, kurā doties, lai atrastu tiešām ko vērtīgu sev.

PIRĪTS aicina uz kārtību un sakārtotību, tas parāda jebkuras lietas formu un struktūru. Arī savu nastu var iedomāties kā balvu un savietot kompaktāk.

Dienai piemīt arī stingrums un kategoriskums. Kaut gan daudzas situācijas var izskatīties duālas un uzpūstas.

Personīgās nastas smagums var kļūt vēl smagāks, bet entuziasms var mazināties. tiem, kas atrodas uz spēku izsīkuma robežas, var notikt emocionāls sprādziens, kā rezultātā nastas saturs tiks izmētāts uz visām pusēm un pārkausēts stieņos, taču, eh.... ne jau zelta stieņos, bet PIRĪTA. Tomēr visām finansiālām lietām no kaut kā jāsākas, bet PIRĪTS var iedvesmot , piešķirot katrai lietai dvēseli... sevišķi, ja zinām, ka tas ir PIRĪTS nevis zelts.

Esiet šodien uzmanīgi!

https://www.facebook.com/kristallos...

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva