Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


5.janvāra dienas akmens- DIMANTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- DIMANTS

Dienas enerģijas var būt enerģētiski pretrunīgas. Tā it kā ķermenis gribētu atrasties uz vietas, bet kājas skriet apkārt, un to visu iekrāso spilgtas emocijas. Ak, garlaicīgi nebūs!

Arī ērti sēdēt uz vietas nesanāks. Spēcīgā dienas enerģija liks meklēt fokusu, kaut gan dzīves telpa tam vēl var nebūt gatava. To var bremzēt mentālais plāns, izvelkot no atmiņas iepriekšējās pieredzes, piemērot jaunās enerģijas un atmetot nevajadzīgo.

Ak, ļoti iespējams, ka šodienai nederēs neviena vecā pieredze. Tomēr kaut kādi sižeti un notikumi, palaižot dimanta enerģiju garām, liks par sevi padomāt.

Izdariet šodien noderīgus un drošus lēmumus!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva