Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


4.janvāra dienas akmens- MOLDAVĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- MOLDAVĪTS

Dienas enerģijas joprojām emocionālas, kas liek krist arī galējībās. Uz vakarpusi tās tikai pastiprināsies. Taču svētku noskaņojums nekur nav pazudis, kaut arī ķermenis jūt nogurumu.

Laiks sev un tuviniekiem atgādinās par sevi, aicinot izrādīt uzmanību bērniem, kā arī pašiem kļūstot bērnišķīgiem.

Ja pamanāt, ka trūkst emocionālās elastības, MOLDAVĪTS palīdzēs. Tas palīdzēs saprast personīgos motīvus un līdzsvaros ķermeni un garu.

Šodien var tikt saprastas un atšifrētas jaunā gada enerģijas. Smalkā plāna veltes vislabākajā veidā palīdzēs caur MOLDAVĪTU iekļūt personīgajā biolaukā.

Šodiena piemērota personīgās veselības tēmām. Domājiet par savu veselību. Šodien svarīga personīgo domu koncentrācija.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva