Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


3.novembra dienas akmens- AVANTURĪNS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- AVANTURĪNS

Dienas enerģijas turpina piespēlēt informāciju un pieprasīt mūsu izvēles. Tas jādara jautri, it kā rotaļājoties, ar optimismu un prieku. Tomēr pierastās bailes, neuzticība un visuma skaumjas kopā ar nogurumu var traucēt izrādīt ticību un cerību.

Gaismas manifestācija palīdzēs objektīvi noteikt savas vēlmes un pieņemt gudrus lēmumus. Piedāvājumu sevis izpausmei netrūkst, un- jo vairāk to ir, jo grūtāk izvēlēties. Tāpēc raugieties apkārt uzmanīgi.

Daudzi sajutīs, ka pa vecam dzīvot vairs nevar, bet kā dzīvot citādāk- vēl nav zināms. Briest pārmaiņas. Un tieši tās daudzus biedē. Ņemiet pārmaiņu vadību savās rokās, tad viss izdosies. Iespējams, būs nepieciešamas jaunas zināšanas un prasmes. Katra personīgais ceļš ved uz iespējām izpaust sevi vislabākajā veidā. Un kopā ar AVANTURĪNU šis ceļš būs prieka pilns.

Saprotu, ka novembra mēnesis daudziem ir smags. Taču saņemieties un sapurinieties! Godīgi atzīstiet savu stāvokli. Un lai galva apzināti velk uz priekšu "sastingušās" kājas. Jauna mēness sākums aicina kalt plānus un stiprināt nodomus, rīkoties un rosīties.

Mīlu un atbalstu jūs!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva