Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


4.oktobra dienas akmens- SERAFINĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēka iekšienē nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- SERAFINĪTS

Dienas enerģijas turpina būt emocionālas un kustīgas. Reakcijas notiek ātri. Viss, kas lēns, kaitina. Lielākā daļa cilvēku steigsies un mēģinās visu paspēt. tomēr iekļauties kopīgajā masu ritmā būs grūti. Un tas ir labi. Tādās dienās var pamanīt savu individuālo ritmu.

SERAFINĪTS palīdzēs saglabāt mieru un izvairīties no nevajadzīgām reakcijām. Šajās dienās vairāk jāstaigā un jātrodas pie dabas, lai atslābinātos.

Satraukums un nervozitāte var novest pie saaukstēšanās un vīrusu saslimšanām. Jebkura infekcija sākas ar domāšanas fokusu un informāciju. Ja atļāvāt sev satraukties, tad visu nolīdzsvarot atnāks visparastākā gripa. Savukārt miers un optimisms visu ārstē. Rudens ir gudrs gadalaiks!

Sasildīti SERAFINĪTA gabaliņi uz ķermeņa pirms miega palīdzēs noņemt dienas spriedzi un veicinās mierīgu un kvalitatīvu nakts atpūtu.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva