Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


2.decembra dienas akmens- JAŠMA

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- JAŠMA

Dienas enerģijas samērā darbīgas un lietišķas. Pat ar tuviniekiem var izveidot darījuma attiecības. Tas gan ne visiem patiks.

Acīmredzami, ka tieši šodien daudzi vadošie darbinieki no saviem padotajiem pieprasīs atskaites par padarīto vai pieliks vēl klāt darbus. Nedēļas finansu rezultāti iedvesmos pacelt latiņu vēl augstāk, lai paliktu neapmierinātības zonā. Varbūt tomēr labāk nogaidīt? Tad arī noskaņojums kļūs labāks.

Latiņa var būt arī kādā citā jomā, nevis finansu. Tomēr cerību rezultāti vienmēr cenšas gūt vairāk. Un šodien to ļoti gribēsies izdarīt. Kopā ar JAŠMU tas izdosies pašiem priekš sevis, savukārt apkārtējo labā var arī nesanākt gaidītais. Daudz vienkāršāk viss būs tiem, kas ir vieni.

Pret vakaru lietišķās, darījumu un stratēģiskās domas pieņemsies spēkā un var krietni pabojāt jūsu mieru un miegu. Labāk atlieciet visu malā un dodieties kopā ar JAŠMU vakara pastaigā.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva