Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:358, Did:0, useCase: 3


2.janvāra dienas akmens- OPĀLS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- OPĀLS

Maģiska diena, kas pilna ar dažādām enerģijām. It kā viss gads laistītos un mirdzētu dažādās krāsās, no kurām piedāvātu izdarīt izvēli katram pašam. Ak, ņemiet tās visas! OPĀLI ir kārdinātāji, taču tiem pietiek ar mazumiņu.

Daudziem šodien jau ir darbdiena. Tāpēc laiks sev atrodams kolektīvā. Izvēlieties tos kolēģus, kuri jums ir garā tuvi.

Ja jums jūsu darba kolektīvs ir kā otra ģimene, tad kopīgi varat noteikt mērķus nākotnei.

Dienas enerģijas veicina maģisku radošumu.

Emocionālais fons šodien var būt kūtrs un kaprīzs. Vīrieši pacietīgi reaģēs uz sieviešu dvēseles emocionālajām niansēm. Tomēr svētki turpinās un svētku enerģija dzīvo starp mums. Turiet to savā tuvumā.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva