Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:383, Did:0, useCase: 3


6.decembra dienas akmens- PERLAMUTRS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- PERLAMUTRS

Šīsdienas lietišķums var būt neproduktīvs, taču ļoti darbīgs. Rezultāti var nebūt atkarīgi no jums, daudz kas atkarīgs no apstākļiem, kuru dēļ ieviesīsies kļūdas un negaidīti pavērsieni. Var būt enerģijas zudumi un emociju uzplaiksnījumi.

Ja jūtat, ka kaut kas neiet kā vajag vai nevirzās uz priekšu, atlieciet šo darāmo uz vēlāku laiku un pārslēdzieties uz vienkāršāk veicamām lietām, kurās ir mazāka iespējamība pieļaut kļūdas. Vislabākais, ja varat veikt darbus, kas veicami vienatnē.

PERLAMUTRS ir ierobežota telpa. Tas atspoguļo pats sevi, vēršot skatu uz iekšieni. Lielākā daļa iemītnieku, kas mituši perlamutra gliemežvākos, ir indīgi. Tāpēc arī dienai var būt indīgas enerģijas vai spoguļi ar ēterisku indi. Tikai nebaidieties! Tā ir dzīves skola, no kuras jāmācās.

Atturieties no savu neapmierinātību ievietošanas dvēseles dziļākajā stūrī. Kāds prot izraudāt savus dzīves izmisumus, cits var aiziet uz sporta zāli vai baseinu.

Bez tam PERLAMUTRS var iedvesmot uz radošumu! Un tā arī var būt aktivitāte sevis izteikšanai un atbrīvošanās no pagātnes emocijām, kaislībām un indes!

Tāpat PERLAMUTRS atgādina par dvēselisko , mīļajiem cilvēkiem un rūpēm par sevi. Nepārslogojiet sevi un arī atpūtieties prātīgi.

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva