Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Karjeras horoskops katrai zodiaka zīmei

Kā tavas karjeras iespējas iespaido horoskopa zīme, kurā esi dzimis, uzzini šajā rakstā.

Auns
Jau mazs auniņš bērnībā parasti zina, par ko viņš grib kļūt. Un, pateicoties savai pašpārliecinātībai, arī dzīvē sasniedz nosprausto mērķi. Aunam nekādā gadījumā nav piemērots sēdošs dzīves veids un darbs.

Viņam galvenais, lai būtu pārmaiņas, risks, prestižs un – kas ļoti svarīgi – neatkarība. Auns lieliski prot apieties ar cilvēkiem, tāpēc prot iejusties kolektīvā. Auns uzskata, ka darbu neviens par viņu labāk nepaveiks, tāpēc visu cenšas darīt pats. Pārpūles dēļ viņam nereti pat zūd spēki. Lai nu ko, bet slinkumu Auniem nevar pārmest. Tā kā Auni ir gan drosmīgi, gan pašpārliecināti, viņiem jābūt par vadoņiem. Auni reti kad kļūst par politiķiem. Sevi labāk viņi apliecina biznesā vai radošā darbā. Viņam ir arī organizatora dotības, un viņš tiks galā ar pūli, ja vien viņam piemitīs vajadzīgā nosvērtība. Auns ne acu galā necieš sliņķus un haltūristus. Ievērojis kādu trūkumu, viņš uzreiz liks to manīt. Ja jūsu boss ir Auns, tad ziniet, ka jāstrādā būs ne pa jokam. Bet, ja kāds pieņem Aunu darbā, tad viņš vai nu riskē, vai arī iegūst vienreizēju strādātāju. Tas atkarīgs no tā, kā Auns tiks izmantots. Garlaicīgs darbs viņu nogurdinās. Aunam nepieciešama radoša brīvība. Materiālā puse Aunam nav svarīga. Galvenais ir prestižs un panākumi. Auni var būt pārdevēji, lektori, policisti, mehāniķi, ķirurgi, skulptori. Tā kā viņiem ir muskuļains un sportisks augums, viņi var izvēlēties sportista karjeru. Neatkarīgi no profesijas izvēles Auns cenšas būt pirmais un labākais. Viņam patīk izrādīties.

Vērsis
Jaunībā Vērši daudz domā par savu profesijas izvēli. Viņi grib būt pārliecināti, ka viss izdosies, kā nākas, un viņi cer uz labu peļņu.

Iespējams, viņi diezgan bieži mainīs darbu, kamēr atradīs stabilu vietu. Viņiem ļoti svarīgi, lai katrs sīkums atbilstu viņu vajadzībām. Viņi pat neiebilst pret nelielu rutīnu vai atkārtošanos. Ievēro noteikumus un dzenas pēc slavas. Parasti Vēršiem ir labi skaisti veidotas rokas, tāpēc nereti rakstnieki Vērši labāk raksta ar pildspalvu nekā ar rakstāmmašīnu, bet, ja to dara, tad tikai paši, neuzticoties nevienam. Vērša sievietes jebkurā darbā ir īsts atradums, jo viņas ir grūti izsist no līdzsvara. Pat krīzes situācijās viņas vienmēr reaģēs mierīgi un pareizi. Ja darbā jūsu partneris vai priekšnieks ir Vērsis, ielāgojiet vienu zelta noteikumu: nekad nepārbaudiet viņa pacietību, pat ja jums šķiet, ka tai nav robežu. Darbā savu vietu atradis, Vērsis reti kad dzīvē ko grozīs, it īpaši, ja darbs ir perspektīvs. Pēc laba, pieklājīga darba Vērsim ir svarīgi tikt pie pamatīgas un mierīgas atpūtas. Vērši var strādāt par vadošiem darbiniekiem, rakstniekiem, fermeriem, pavāriem, māksliniekiem, pedagogiem, ekonomistiem, biologiem. Kaut arī Vērsis ir cīnītājs par taisnību, tomēr politika viņus neinteresē.

Dvīņi
Dvīņi ir kā radīti bosa krēslam, tomēr dzīvē viņi parasti cenšas ieņemt vietnieka posteni, jo tad atbildība mazāka un līdz ar to arī pašsajūta labāka.

Tāpēc Dvīņi labāk jutīsies konsultanta menedžera vai viceprezidenta amatā. Dvīņi labprāt veido karjeru. Un, ja jūsu firmā ienāk Dvīnis, esiet gatavi pārmaiņām. Viņam, kā jau radošam cilvēkam, netīk tradīcijas, bet ir pa prātam visu lauzt. Viņa gaumē ir radikāli jauninājumi. Dvīņi perfekti spēj mobilizēties un izšķirīgi rīkoties kritiskās situācijās. Ja jūsu bosi ir Dvīņi, necentieties uzminēt viņu garastāvokli, jo tas var mainīties. Par vieniem un tiem pašiem pārkāpumiem viņš vienreiz izteiks pārmetumus, bet otrreiz tikai pasmaidīs. Dvīņu zīmē parasti dzimst garīga darba darītāji. Dvīņiem patīk darbs, kas saistīts ar pastāvīgām pārmaiņām, aktivitātēm. Dvīņi varētu būt reklāmas aģenti, menedžeri, žurnālisti, reportieri, aktieri, sekretāri, grāmatveži. Dvīņi noteikti varētu būt rakstnieki, jo lieliski prot izteikt savas domas. Parasti Dvīņiem patīk rakstīt memuārus, vēstules vai dienasgrāmatas. Dvīņiem labi padodas valodas, īpaši franču. Ar savām runas dotībām viņi spēs pārliecināt jebkuru, pat ja melos. Dvīņi ir izdomas bagāti, tāpēc nereti viņiem padodas pētniecības darbi. Merkurija ietekmē šie cilvēki var kļūt vai nu ģēniji, vai avantūristi. Iespējams, arī krimināli noziedznieki. Viņiem raksturīga liela roku veiklība.

Vēzis
Vēži pārāk netiecas kļūt pieauguši. Viņiem svarīgi apmierināt tikai vis nepieciešamākās vajadzības. Pārsvarā viņi gaida, kamēr liktenis pats piedāvās kādu iespēju, pateiks priekšā, ar ko nodarboties.

Daudzi Vēži iet savu vecāku pēdās, pārņemot ģimenes biznesu. Bet ar stingrāku raksturu apveltītie, tieši pretēji, izsaka lielu protestu un vēlmi darboties pašizvēlētā profesijā. Šis Mēness tips ir lēns, letarģisks, saguris, apātisks, tāpēc labāk sevi pierāda rutīnā darbā, kurā nav nepieciešamas lielas spriešanas spējas. Kamēr Vēzis dara darbu, viņš domā par savu dzīvi. Viņš lēni sāk, bet ir neatlaidīgs, paklausīgs un apzinīgs. Viņš zina, kā atvieglot darbu sev un citiem. Vēzis labāk strādā kolektīvā, kurā dominē tāda kā intīmi ģimeniska atmosfēra. Vēzim svarīgi, lai viņš simpatizētu apkārtējiem. Vēzis ļauj sevi izmantot, novērtēt. Viņš pat saņem mazāk, nekā pelnījis. Tas tāpēc, ka viņam nepietiek dūšas prasīt ko vairāk. Otrs tips, kuru ietekmē Saturns, jau nedaudz prot pastāvēt par sevi. Reizēm viņš ļaunprātīgi izmanto kādu pazīšanos, ir pārāk familiārs. Tomēr arī šis tips nevar pieņemt vai dot pavēles vai arī bieži mainīt darbu. Abi šie tipi potenciāli varētu strādāt darbā, kas saistīts ar bērniem, dzīvniekiem, apģērbu, ūdeni un visa veida šķidrumiem. No viņiem iznāk labi bērnudārza darbinieki, psihologi, akušieri, auklītes, navigatori, dārznieki, mežziņi, pulksteņmeistari, dzīvnieku dresētāji. Vēžu sievietes, protams, var būt arī lieliskas mājsaimnieces un vienkārši mātes. Par darbu runājot, jāsaka: lai arī kāda būtu Mēness fāze, tātad, lai kāds arī būtu Vēžu garastāvoklis, tomēr, ierodoties darbā, Vēzis prot saņemties un kļūt nopietns un lietišķs, Vēzis saprot, ka nopelnīt var, tikai sūri grūti strādājot. Lai ar kādu biznesu Vēzis nodarbotos, viņa kroņa profesija ir pārdevējs. Vēža priekšnieki ir stingri, bet arī neaizmirst atalgot centīgus strādātājus. Savukārt sievietēm Vēžiem viņu darbā imponē mājīgas un siltas telpas, laipni skati un mierīgs kolektīvs. Bet nereti Vēži kļūst par uzdzīvotājiem, ja vien viņi paši sevi nenotur rokās, jo citu padoms viņam ir visai mazsvarīgs.

Lauva
Jau no pašas bērnības Lauvas lielu nozīmi pievērš profesijas izvēlei. Sabiedrība gaida no viņiem nozīmīgu ieguldījumu. Uz spēles tiek likta visa karjera.

Lauvas negrib noņemties ar sīkumiem vai spēlēt padotā lomu, viņi tiecas pēc atbildības un ir nenogurdināmi. Viņiem nepatīk sekot cita darbam, bet tomēr no padotajiem viņi prasa kārtīgu darbu. Lai nu kas, bet kā firmu vadītāji Lauvas ir lieliski. Viņi prot skatīt visu kopumā, atbalstīt vajadzīgo, kā arī ciena citu darbu. Lauvām nepatīk, ja viņu darbu pārtrauc, kritizē. Vis labākais viņiem strādāt neatkarīgi, tādu darbu, kurā viņi paši sev ir priekšnieki. Lauva var izvēlēties administratīvu darbu, rāpties augšup pa hierarhijas kāpnēm. Viņiem padodas politika, var darboties kultūras jomā vai šovbiznesā, tāpat viņi var būt lieliski fizkultūras pasniedzēji. Lauva var strādāt par menedžeru, advokātu, konsultantu, juvelieri, diplomātu, aktieri, taksistu un pat santehniķi. Lauvām patīk labi pelnīt, bet viņi arī pamatīgi tērējas. Bieži vien viņi nevar atļauties tādu dzīvesveidu, kādu ir izvēlējušies, tāpēc naudu aizņemas no citiem. Bez tam Lauvas ir ļoti azartiski un arī tur izput viņu krātā naudiņa. Arī sievietes Lauvas tiecas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Bet apprecēdamās viņas tomēr veiksmīgi prot sabalansēt mājas soli ar darbu. Viņas bieži ceļo, dodas darba komandējumos. Bet, lai kādā darbā arī lauva strādātu, viņam svarīgi nepārtraukti dzirdēt komplimentus. Slavas dziesma ir domāta tieši Lauvas ausīm. Ja Lauva zaudēs interesi par veicamo darbu, viņš vienkārši pārtrauks to darīt.

Jaunava
Arī Jaunava jau no agras bērnības sāk domāt par izglītību un iespējamo nākamo profesiju. Viņas saprot, cik dzīve ir nopietna, tāpēc grib mācīties un strādāt, visu dzīvi pilnveidojot sevi.

Viņas mēdz iedziļināties detaļās, analizēt jebkuru situāciju, reizēm pat līdz pedantismam. Jaunavas ir teicami darbinieki – neatkarīgi no profesijas izvēles. Viņas labprātāk strādā vienatnē, tomēr lieliski prot iejusties arī kolektīvā. Jaunavām var uzticēt vissarežģītāko darbu, un tas tiks izpildīts ar vislielāko pienākuma un atbildības sajūtu. Jaunava ar prieku ķersies pie darba un nesavtīgi palīdzēs arī citiem. Tomēr viņa to nedarīs godkāres dēļ, vienkārši Jaunava necieš nekārtību nevienā dzīves jomā. Tā kā Jaunavām bieži patīk citus kritizēt, tad īpaši iznāk ciest sliņķiem, ar ko viņas strādā kopā. Tomēr Jaunava necietīs, ja kāds sāks iztirzāt viņas pašas sliktās īpašības. Tas tāpēc, ka Jaunavas ir pārliecinātas, ka neviens nevar izdarīt darbu labāk par viņām. Jaunavas ir korektas pret augstākstāvošām personām un stingras pret padotajiem. Jaunava bieži vien netiek novērtēta pēc nopelniem, saņem mazāk, nekā pelnījusi. Tomēr viņa pati nekad netieksies pēc paaugstinājuma vai algas pielikuma. Jaunavas naudas lietās ir ļoti uzmanīgas, viņas reti riskē un vispār pārāk netic veiksmei. Pateicoties savam pedantismam, metodiskai un skaidrai domāšanai, Jaunavas dzīvē bieži vien kļūst par literātiem, mediķiem, grāmatvežiem, labiem ārstiem, dizaineriem, pulksteņmeistariem, fermeriem. Tomēr Jaunavas kroņa profesija ir sekretārs. Jaunavas tiek uzskatītas par sabiedrības ”darba pleciem”. Viņas mīl savu darbu un velta tam visu savu dzīvi.

Svari
Svari jaunībā balansē starp vairākām iespējām. Viņiem nepieciešama palīdzība, lai izdarītu pareizo izvēli. Svarus nedrīkst steidzināt profesijas izvēlē.

Viņiem bieži ir izteikta tieksme uz filozofiju, jurisprudenci. Šajās jomās viņi ir īpaši talantīgi. Daži Svari ļoti smalki izjūt mākslu, prot baudīt gan skaņu, gan krāsu un vispār formu harmoniju visizsmalcinātākajā veidā. Svari lieliski prot iekļauties kolektīvā, viņi māk sev pakļaut cilvēkus, ir iespaidīgi kā oratori un viņiem veiksmīgi izdodas pārliecināt apkārtējos par savām idejām. Svari vadītāji parasti ir strīdīgi, bet neapšaubāmi gudri. Viņi patiešām ir īsti Svari, jo viņus var raksturot kā neizlēmīgus cilvēkus. Pārlieku ilgā apdomāšanās pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas padotajiem var likt zaudēt pacietību. Bet tomēr padotie var būt pārliecināti, ka viņu boss nekad nenodarīs tiem pāri. Svari viegli un nepiespiesti rīko cilvēkus, bet pie pirmā sarežģījuma nereti mēdz atkāpties no vadītāja posteņa. Viņi lieliski prot likt lietā intuīciju, vienmēr būs īstajā vietā un laikā. Parasti savu darbu veic apzinīgi. Svari nekad nekļūst par naudas vergiem, bet nekad nenonāk arī trūkumā, jo lieliski prot aprēķināt savu budžetu. Viņi nekad nepieprasīs sev pienākošos naudu, nepārbaudīs rēķinus un aizmirsīs savus parādniekus. Svari var strādāt par dekoratoriem, modelētājiem, antikvāru priekšmetu pārdevējiem, tirdzniecības aģentiem, teātra darbiniekiem, juristiem, tiesnešiem un diplomātiem.

Skorpions
Skorpions visu dzīvi ir pārliecināts, ka spēs tikt galā ar visiem darbiem, lai arī ko viņam piedāvātu. Ja kāds Skorpions vēl nav boss, tad ziniet, drīz būs.

Skorpionu ir grūti apturēt viņa mērķtiecīgajā virzībā uz karjeru. Skorpions kā vadošais darbinieks ir visstingrākais no visām horoskopa zīmēm. Viņš vienmēr pratīs slēpt savus nodomus, bet atklās citu centienus. Viņš prot cienīt darbiniekus, kuri prot strādāt kolektīvā. Viņam mēdz būt mīluļi padoto vidū. Taču nekādas emocijas Skorpions necieš. Ekstremālās situācijās Skorpions iekaist, bet tikai tik ilgi, līdz viss noskaidrojas, un tad atkal ieraujas sevī. Skorpions nebaidās grūtību, jo ir pārliecināts par savām spējām un gribasspēku. Skorpions nekad nemelo ne sev, ne citiem, neuzgāž vainu padotajiem, vienmēr atzīst un labo arī savas kļūdas. Skorpioni, kas nav tikuši priekšnieka krēslā, mēdz būt uzticīgi saviem bosiem. Ja darbs ir interesants, Skorpions strādā, neraugoties pulkstenī, arī brīvdienās, ja nepieciešams. Ar to viņš viegli izpelnās ievērību un atzinību, kā arī panāk, ka ar viņa domām rēķinās. Skorpionam ir lieliski sabalansēts prāts un emocijas, un, ja viņš ir augsti intelektuāli attīstīts, var kļūt par filozofu, un nodarboties ar dzīves jēgas meklējumiem. Ja viņam ir laba balss, var kļūt arī par dziedātāju. Tāpat Skorpions var būt ķirurgs, jūrnieks, ķīmiķis, mehāniķis, kuģa kapteinis.

Strēlnieks
Strēlnieks jaunībā augstu mērķē, bieži vien pārvērtējot pats savas spējas. Rutīna un viduvējības nav domāts viņiem.

Strēlniekiem labāk patīk spēlēt dzīvē galveno lomu, tāpat arī darbā ieņemt vadošos posteņus. Strēlniekam nepatīk pārāk grūts, pārāk smags darbs, un viņi arī bieži to nemaina, bet stingri turas pie iesāktā, atdodot sevi ar lielu entuziasmu. Viņi labāk strādā kolektīvā nekā vienatnē. Pret priekšniecību attiecas ar cieņu vai arī atklāti nostājas pret to. Strēlnieks boss ir reizē pāri darītājs un svētais, jo viņu vada planēta Jupiters, kas piešķir Strēlniekam valdonību, lietišķu prātu, dzīvesprieku un enerģiju. Savukārt Strēlnieks padotais kolektīvā vienmēr ienes patīkamas pārmaiņas, viņam patīk, ja to publiski paslavē, un viņš ir diezgan prasīgs pret bosu. Strēlnieks mierīgi var paprasīt algas paaugstinājumu. Darbus, ko uztic Strēlniekam, viņš izpilda rūpīgi un pēc labākās sirdsapziņas. Haltūras Strēlnieks nepieļauj ne savā, ne citu rīcībā. Strēlniekam atklāts plašs darbības lauks, viņš var kļūt, par ko vien pats vēlas – sportistu, tulku, žurnālistu, pētnieku, inženieri, juristu, mācītāju, astrologu, sabiedrisku darbinieku utt. Strēlnieki ļoti labi prot nopelnīt, viņi ir pārtikuši. Strēlnieks dzīvē tiecas pēc komforta. Starp Strēlnieku sievietēm sastopami divi tipi: pirmais – uzturamās sievietes un otrais tips – sievietes, kas savā karjerā var konkurēt pat ar vīriešiem. Reizēm Strēlnieks var nonākt tādā kā neveiksmju virpulī, un tomēr viņš lieliski prot izķepuroties. Starp Strēlniekiem sastopami arī azartspēļu cienītāji, kāršu spēlmaņi, spekulanti.

Mežāzis
Mežāžus jaunībā iedala divos tipos. Viens no tiem jau agrā bērnībā saprot, ko grib dzīvē panākt, un pārstāj būt bērns jau gandrīz piecu gadu vecumā. Bet otrs tips – kļūst pieaudzis daudz lēnāk, ir atkarīgs no vecākiem gandrīz līdz 30, 40 gadiem.

Šis tips ilgi nespēj izšķirties par svarīgiem soļiem dzīvē un ilgi atliek galīgo lēmumu par profesijas izvēli. Viņš dzīvo parazītisku dzīvesveidu. Lielākā daļa Mežāžu pieder pie pirmā tipa. Viņi nebaidās grūta darba, viņi ir pacietīgi un punktuāli. Viņi var strādāt no agra rīta līdz vēlam vakaram, neredzot neko, kas notiek apkārt. Viņi labprātāk strādā vienatnē vai paši savā kabinetā, lai norobežotos no apkārtējiem un trokšņa. Labprāt darbojas arī svaigā gaisā. Viņiem ir diezgan grūti iekļauties kolektīvā, viņi daudz labāk darbojas patstāvīgi. Tomēr sirds dziļumos Mežāzis alkst pēc publiskas uzmanības. Mežāži centīgi kāpj uz augšu pa karjeras kāpnēm un ar cieņu izturas pret tiem, kas jau kaut ko sasnieguši pirms viņa. Mežāži ciena varu un tradīcijas, panākumus un pienākumus. Ieklausās citu padomos un pieredzē. Mežāži bosi pret padotajiem izturas distancēti. Viņu uzvedība parasti izraisa cieņu, bet ne padevību. Arī paši pret priekšniecību Mežāži attiecas ar cieņu, bet rezervēti. Viņi reti maina darbu un parasti izvēlas neatkarīgas profesijas. Mežāzis vienmēr atradīs darbu, kas domāts tieši viņam. Viņš var būt arhitekts, ģeogrāfs, jurists, farmaceits, inženieris, matemātiķis, filozofs, politiķis, fermeris. Mežāžiem ir ierasts dzīves ritms, naudu viņi taupa, bet neriskē un neuzticas citiem. Mežāža sievietes arī mērķtiecīgi virzīsies pa karjeras kāpnēm, nereti pa tām, uz kuru augstākā pakāpiena stāvēs viņu boss. Mežāža sievietes ir tendētas uz aprēķina laulībām.

Ūdensvīrs
Ūdensvīram dzīvē neklājas viegli, jo viņš ciena neatkarību un brīvību. Ūdensvīram ir grūti atrasties kāda pakļautībā un arīdzan sastrādāties ar kolektīvu.

Tas tāpēc, ka viņam patīk visu darīt pretēji sabiedriskām normām, turklāt tas, ka viņš ar savu uzvedību citus šokē, tam sagādā lielu prieku. Ūdensvīrs necieš rutīnu ikdienas darbu, viņš labāk cietīs badu nekā strādās visu dienu. Viņam nepatīk pieņemt izšķirošus lēmumus, kā arī apspriest garlaicīgas problēmas. Ūdensvīri vadošie darbinieki ir reta parādība. Tiesa, mainīgā rakstura dēļ dažkārt tomēr iznāk sastapt arī kādu bosu. Ūdensvīram priekšniekam ir ass prāts un nevainojami smalka intuīcija. Ja viņš vēl iemācītos nodibināt draudzīgus sakarus ar apkārtējiem, tad varētu strādāt augstā amatā. Bieži gadās, ka Ūdensvīri savas izklaidības un aizmāršības dēļ tiek disciplināri sodīti. No Ūdensvīra var sagaidīt visu – gan straujus rīkojumus, gan to, ka viņš aizmirst, kā sauc paša sekretāri. Vislabāk Ūdensvīram veiksies mākslas pasaulē, visā, kas saistīts ar kino, televīziju, radio. Viņam ir arī izteiktas psihologa dotības, kā arī interese par astroloģiju. Kaut arī viņš vēlas labi nopelnīt, tomēr dzīvo diezgan parasti, pat nabadzīgi. Lielas slavenības Ūdensvīri parasti nomirst nabadzībā. Ūdensvīram būtu jāsaprot, ka laimīgs viņš būs tad, kad pārstās domāt par naudu.

Zivis
Zivīm piemīt gandrīz visu zīmju īpašības. Varbūt tāpēc viņas ir ļoti azartiskas būtnes ar lieliskām spējām mainīties.

Tām piemīt kaut kas no aktiera dabas. Tomēr izvēloties profesiju viņas nav nedz patmīlīgas, nedz apzināti mantkārīgas, lai gan, nenoliedzami augstums Zivis vilina, arī karjerā. Mākslas gaisotne Zivīm ir īpaši tuva. Nereti viņas kļūst par izteiktiem māksliniekiem vai vismaz noteikti atradīsies starp mākslas cilvēkiem. Tā kā Zivju simbols ir divas pretējos virzienos peldošas zivis, tad viņām ir visas iespējas dzīvē vai nu izsisties uz augšu, vai arī visu mūžu mazgāt traukus, palikt tur, kur bijusi sākumā. Viss atkarīgs no gribasspēka. Zivju attieksme pret darbu ir drīzāk intuitīva nekā racionāla. Viņas strādās savā ritmā. Zivis labi adoptējas jebkurā vidē, viegli rod valodu ar kolektīvu. Zivis bosi cenšas savu viedokli neuzspiest, arī pašas nepieņems nekādus padomus, kaut arī neuzklausīs citu idejas. Zivīm patīk nodarboties ar kaut ko neparastu, ja tas nav saistīts ar darbu, tad vismaz ar hobiju. Viņas labprāt pievēršas okultām zinātnēm, astroloģijai, hiromantijai, jogai. Bet profesijas ziņā Zivis parasti izvēlas medicīnu, pedagoģiju, pētniecisko darbu, biržas māklera darbu. Starp Zivīm sastopami arī kāršu spēlmaņi, azartiski cilvēki. Daudzas Zivis cieš sakāvi tur, kur citiem nav nekādu problēmu un svin uzvaru grūtās kaujās. Attieksme pret naudu mainās atkarībā no dzīves uzskatiem. Darbā, kas Zivīm sirdij tuvs, viņas darbosies, nežēlojot spēkus. Būs labāk, ja Zivis darbosies kādā citu vēl neapgūtā lauciņā.

Izmantotie resursi: ehoroskopi.lv