Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


27.novembra dienas akmens- APATĪTS

Redakcija
Redakcija

Iepazīsti dienas enerģētiskās tendences un uzzini, ko vēstī Kristālu kalendārs un kā var palīdzēt konkrētās dienas akmens. Pie kam, lai gūtu pozitīvu dienas akmens ietekmi, nemaz nav nepieciešams, lai tas būtu jūsu īpašumā, pietiks, ja lūkosieties uz akmens attēlu. Pirmais cilvēka kontakts ar akmeni notiek caur skatienu, tāpat kā pirmās apzinātās informācijas enerģētiskās plūsmas cilvēkā nokļūst caur acīm.

Dienas akmens- APATĪTS

Dienas enerģijas uz kopējā dienas fona var būt tracinošas, Citiem vārdiem sakot, viena jūsu projekcija slinki rāpo, bet otra raustās uz dažādiem stresa izraisītājiem. Uz ko ir vērsts jūsu fokuss šobrīd? Vēlme atpūsties un pamaigoties var mīties aktīviem emocionāliem uzplaiksnījumiem. Ak, ķermenis var snauduļot, bet galva bet galva to staipīs uz dažādām negaidītām situācijām.

No šīs brīvdienas var ļoti nogurt jebkurā gadījumā: vai jūs kaut ko darīsiet vai nedarīsiet neko. Labāk doties sabiedrībā un ļauties jauniem iespaidiem.

Kaut gan slinkā puse var iesprūst mājās un aktīvi pieprasīt pārmaiņas. Tādā gadījumā kaut ko sakārtojiet, pārkārtoiet, pārmazgājiet. Centieties darīt to, ko varat paveikt saviem spēkiem, bez citu palīdzības.

Sevis apzināšanos lidojumā šodien var nomierināt ar APATĪTU. Gulēt doieties šodien tā agrāk, Un pirms miega noteikti palutiniet ar kaut ko sevi. Varat to darīt arī pārī ar mīļoto cilvēku. Noslēdziet dienu uz patīkamas un apmierinošas nots!

Speciāli portālam epadomi.lv
Kristāla enerģiju meistareTatjana Fomičeva