Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:418, Did:0, useCase: 3


Vārdu skaidrojums. 11. maijs – Milda, Karmena, Manfreds

Redakcija
Redakcija

Vārdu skaidrojums. 11. maijs – Milda, Karmena, Manfreds
Foto: Iveta Odiņa


Kā apgalvo numerologi, vārds, kas dots mums piedzimstot, ietekmē visu mūsu dzīvi. Tajā esošais burtu virknējums glabā sevī mūsu likteņa skaitli, kas ir viens no pieciem nozīmīgākajiem katra cilvēka dzīves kartes skaitļiem. Tas parāda mūsu lielāko dzīves mērķi, dvēseles misiju, iespējas gūt veiksmi un vēlamā dzīves ceļa izvēli.

Šodien vārda dienu svin Milda, Karmena, Manfreds. Noskaidrosim šo vārdu nozīmi un likteņa skaitļus.

Milda

Milda ir jūtīga, miermīlīga, labsirdīga un iekšēji ļoti stabila personība. Arī strādīga, izturīga un daudzām lietām pieiet no praktiskās puses. Spējīga uz lieliem darbiem un sasniegumiem. Apveltīta ar romantisku un garīgi smalku dvēseli, kā arī labu intuīciju, artistismu un skaistuma izpratni . Pirms kaut ko nopietnu paveikt, vienmēr visu labi pārdomā un apsver. Mēdz būt principiāla. Prot apieties ar naudu, ir saprātīga, metodiska un uzticama.

Mildai likteņa (vārda) skaitlis ir 22

Jūsu misija ir iedzīvināt sapņus, realizēt plānus un projektus, kas nes labumu cilvēcei.
Jūsu uzdevums- ieviest plānus dzīvē, strādājot praktiskajā materiālās pasaules sfērā un pamatojoties uz garīguma principiem.
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā iemācīsieties izpaust savu darbīgumu un kompetenci, stāvot stingri uz zemes un paliekot uzticams savai dabai, kas liek nekad nepadoties.
Pat, ja esat spītīgs un nespējat samierināties ar citu kļūdām, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jums paredzēts kļūt par varenu meistaru, paužot garīguma likumus materiālajā pasaulē.

Karmena

Karmena ir dedzīga, neatkarīga, izturīga, drosmīga un garā stipra personība, kas dzīvo pēc principa: visu vai neko. Viņa nemēdz padoties grūtību priekšā, nebaidās no šķēršļiem un katru neizdošanos uztver kā jaunu iespēju mēģināt vēlreiz. Karmena apveltīta ar izteiktām līdera dotībām un radošiem talantiem. Viņa ir jautra, azartiska un brīžiem arī aušīga kā bērns. Labprāt par kādu rūpējas, ir izpalīdzīga un draudzīga, taču arī egoistiska. Alkst pēc fiziska un garīga komforta.

Karmenai likteņa (vārda) skaitlis ir 1

Jūsu īpašā misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam - attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību, bet nesteidzieties pieņemt sirdij svarīgus lēmumus - tam vēl laiks nav pienācis!
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.

Manfreds

Manfreds ir impulsīvs, gudrs, miermīlīgs un savā būtībā romantisks cilvēks, kas mīl pasapņot. Tas gan netraucē viņam būt labam darbiniekam savā izvēlētajā jomā. Par sevi un saviem spēkiem pārliecināts, pret citiem prasīgs, Manfreds vienmēr visā tiecas pēc sasniegumiem un pilnības. Bieži vien oriģinālu ideju ģenerators. Labprāt atrodas uzmanības centrā, cenšas būt draudzīgs un izpalīdzīgs. Lietas labad spējīgs arī sameloties. Orientēts uz ģimeni.

Manfredam likteņa (vārda) skaitlis ir 7

Jūsu īpašā misija ir analizēt un atrast būtību
Jūsu uzdevums- dziļi rakt un pārdomāt visu, ar ko sastopaties, liekot lietā savu pētnieka talantu un centienus pēc pilnības un iekšējās gudrības.
Jūsu iespēju sfēra- tā, kur pratīsiet izmantot savu vērību, būt saprotošs un domīgs. Pat, ja esat ciniķis vai skeptiķis, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimis, lai mācītu pasauli. Mācieties pats un māciet savas gudrības citiem.